最新情報の概要

最近 日本の最新情報
  • 金曜日, 2月 21日, 2020

第31回 設計・製造ソリューション展(DMS)

クレアフォームは第31回 設計・製造ソリューション展に出展します。

• 月曜日, 11月 25日, 2019

高機能フィルム展

サーフェースビジョン事業部は幕張メッセで12月4日~6日に開催される高機能フィルム展に参加します。

• 金曜日, 11月 22日, 2019

TMC のウェブサイトが新しくなりました!

TMCの製除振装置は、超精密での測定、計測器、および製造を支援します。

最近 製品および事業に関する最新情報
  • 火曜日, 2月 25日, 2020

AMETEK MOCON Launches the OX-TRAN 2/28 H, A New High Throughput Oxygen Permeation Analyzer

MINNEAPOLIS, MN, February 25, 2019 – AMETEK MOCON — the leading global provider of permeation analyzers, package testing instruments and gas controllers/sensors — launched a new high-throughput oxygen permeation analyzer called the OX-TRAN 2/28 H.

• 木曜日, 2月 20日, 2020

Solutions from AMETEK Gatan Help Advance Coronavirus Vaccine Development

BERWYN, PA, February 19, 2020 – Researchers at the University of Texas at Austin and the National Institutes of Health created the first 3D atomic scale map of the 2019 novel coronavirus. This breakthrough will allow for the rapid development of vaccines, therapeutic antibodies, and other medical countermeasures. The researchers used AMETEK Gatan’s K3™ camera to map a part of the virus called the spike protein, which it uses to penetrate host cells, allowing it to replicate.

• 水曜日, 2月 19日, 2020

AMETEK Land to Reveal New Innovations in Temperature Measurement Systems for Steel Industry at AISTech 2020

SHEFFIELD, UK, 19 FEBRUARY 2020 - AMETEK Land, a leader in industrial infrared non-contact temperature measurement, will reveal its enhanced Slag Detection System with IMAGEPro-SDS Software at AISTech 2020, happening 4 to 7 May in Cleveland, Ohio, USA.

最近 企業および財務に関する最新情報